Schoonmaakmedewerker

Jij bent een echte poetser, bent dag en het liefst nacht in de weer met doekjes, schoonmaakmiddelen en de stofzuiger. Een schone omgeving is voor jou essentieel, en jou huis is dan ook spik en span. Een schone omgeving is dan ook goed voor de gezondheid en zorgt voor veel mensen voor rust.

Wil je van je hobby je werk maken dan is het werken in de schoonmaak echt iets voor jou. Zo kan jij heel de dag in de weer zijn met het gene wat jij leuk vindt! Is dat niet ideaal?! Wanneer je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.

Het werken in de schoonmaak is prima te combineren met een gezinsleven, het is namelijk mogelijk verschillende diensten te draaien. Zo is het in de schoonmaak mogelijk in de ochtend, middag of zelfs avond te werken. Zo ben je thuis als de kinderen terug komen van school of de opvang en verdien je tegelijkertijd een goed salaris.

Voor het werken in de schoonmaak is een diploma niet noodzakelijk. Wist je dat er zelfs geen opleiding voor het werken in de schoonmaak bestaat? Uiteraard kan je cursussen volgen voor het onder de knie krijgen van de diverse technieken maar dit is niet noodzakelijk. Wij geloven erin dat onder goede begeleiding de technieken goed aan te leren zijn in de praktijk.

Ben je benieuwd of het schoonmaak werk iets voor jou is? Bekijk dan eens onze website www.werkenbijschotgroep.nl je vind hier diverse informatie over het werken in de schoonmaak en de vacature schoonmaakmedewerker. Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan ook geheel digitaal, vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.